Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ayşe Ateş: Emniyet ve yargı mensuplarının boynuna takılmak istenen urganı dişlerimizle parçalarız

Ayşe Ateş: Emniyet ve yargı mensuplarının boynuna takılmak istenen urganı dişlerimizle parçalarız


Ankara’da katledilen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, bugün ikinci celsesi yapılan davanın seyriyle ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. Sanıkların, 19 ay sonra davanın seyrini değiştirmek için yeni hikayeler uydurduklarını, davanın seyrinin değiştirilmek istendiğini belirten Ateş, soruşturmanın derinleştirilmesinin de engellendiğini kaydetti.

Soruşturmayı derinleştiren emniyet ve yargı mensuplarının başına urgan geçirilmeye çalışıldığını anlatan Ayşe Ateş, davanın tutuklu sanıklarından Serdar Öktem’in yargı mensuplarını hedef alan ifadesini alıntılayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları yazdı:

“Kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız!”

Tutukluların 19 ay sonra aklına gelen hikâyelerle, gaipten duydukları seslerle soruşturmanın seyrinin değiştirilmeye çalışıldığını ve bu yolla, soruşturmanın derinleşmesini sağlayan emniyetin, adaletin şerefli mensuplarının boynuna takılmak için urgan hazırlandığını, darağacının çoktan kurulduğunu endişe içinde müşahede ediyoruz.

Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız!

Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!

Ne devletten büyükler ne milletten ne de adaletten!

Öğrenecekler.

Savunmalar çöktü!

Ayşe Ateş, azmettirici olmakla suçlanan Tolgahan Demirbaş ve Doğukan Cep’in duruşmadaki savunmalarına da sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Demirbaş’ın ‘sessiz’ kaldığı soruları hatırlatan Ayşe Ateş, “Allah hiç kimseyi kapı kapı, kanal kanal gezip kiralık katillere 19 ay sonra ezberletilmiş beyanlarla müdafaa yapacak kadar aciz duruma düşürmesin.” dedi. Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:

DÜNKÜ DURUŞMADA SESSİZ SESSİZ ÇÖKEN SAVUNMALAR

“PANKART ASACAKTIK” SAVUNMASININ ÇÖKÜŞÜ

Tolgahan Demirbaş: Biz Mersin’deki olayla ilgili pankart asacaktık. Sinan Ateş’in evinin konum bilgilerini o yüzden talep etmiş olabilirim.

Avukatlarımız: Mersin’de Çağrı Ünel’e yapılan saldırı olayı 15 Mart tarihinde gerçekleşti ama sizin bu bilgileri isteme tarihiniz 10 Mart. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Tolgahan Demirbaş: Sessizlik.

Avukat Ali Yücel: Peki, sistemden benim aracımın plakasını neden arattınız? Benim evimin önüne de mi pankart asacaktınız?

Tolgahan Demirbaş: Sessizlik.

Avukatlarımız: Ayşe Ateş’in kimlik bilgilerini neden arattınız?

Tolgahan Demirbaş: Sessizlik

KİŞİSEL HUSUMETİN ÇÖKÜŞÜ

Doğukan Çep: Sinan Ateş’e Yargıtay’daki dosyamı çözmesi için 650 bin TL verdim ama çözmedi. Paramı da geri vermedi. Bu yüzden ayaklarına sıkmaya karar verdim.

Avukatlarımız: Bahsettiğiniz dönemde Yargıtay tarafından zaten onanmış olan dosyanızda Sinan Ateş size nasıl bir yardımda bulunacaktı?

Doğukan Çep: Sessizlik…

Allah hiç kimseyi kapı kapı, kanal kanal gezip kiralık katillere 19 ay sonra ezberletilmiş beyanlarla müdafaa yapacak kadar aciz duruma düşürmesin.”

DÜNKÜ DURUŞMADA SESSİZ SESSİZ ÇÖKEN SAVUNMALAR

“PANKART ASACAKTIK” SAVUNMASININ ÇÖKÜŞÜ

Tolgahan Demirbaş: Biz Mersin’deki olayla ilgili pankart asacaktık. Sinan Ateş’in evinin konum bilgilerini o yüzden talep etmiş olabilirim.

Avukatlarımız: Mersin’de Çağrı Ünel’e yapılan…

— Ayşe Ateş (@ayseatesaa) July 2, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version