Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ayşe Ateş: Bu siyasi cinayetin üzerini, ‘fetö yaptı’ diyerek kapatmak istiyorlar

SİNAN ATEŞ DAVASINDA 3. GÜN | Ayşe Ateş: Bu cinayetin siyasi ayağı ortaya çıkmasın istiyorlar


Öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ara karar sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı. Sözlerine, “Basın yayın ve sosyal medya destekli kumpas tiyatrosu bugün sonlandı.” diyerek başlayan Ayşe Ateş, eşinin cinayetinin aydınlatılması için ‘Meclis Araştırma Komisyonu’ kurulmasını istedi. Olayın siyasi ayağının üzerinin kapatılmak istendiğini söyleyen Ayşe Ateş, “Tezgahı kurmuşlar. Bu olayı ‘FETÖ yaptı’ diyerek kapatmak istiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin görülen davada ara karar açıklandı. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, ara kararın açıklanmasının ardından açıklama yaptı.

Alınan her kararı hukuki olarak eksik olduğunu anlatan Ayşe Ateş, “Şu anda burada dudağımdan dökülecek her sözün adalet dileyen birer yoksul olarak kayda geçmesini talep ediyorum. Sincan Yerleşkesinde 5 gün boyunca sanıkların ve müdafilerin siyasi cinayeti alacak verecek davasına indirme çabasına şahit olan kumpas tiyatrosu bugün sonlandı. Şüpheliler aralarındaki bağlantılar ve deliller bakımında ilişkili olması gereken 2 ayrı dosya var. Bu yargılamaya eksik iddianameyle yapılan yarım mahkeme diyoruz. Alınan her kararı hukuki olarak eksik buluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş’in konuşmasındaki satır başları şöyle:

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZISİNAN ATEŞ DAVASI | Savcı 19 Temmuz’da mütalaasını veriyor; karar jet hızıyla açıklanacak!SONRAKİ YAZIEURO 2024 | Belçika formasıyla en çok maça çıkan Jan Vertonghen, milli takıma veda etti

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version