Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’ye yakın isimden 15 Temmuz ifşası: ‘Onlar benim bildiğimi ben de onların bildiğini biliyorum’

AKP’ye yakın yazar Abdurrahman Dilipak, 15 Temmuz ile ilgili çarpıcı iddiasından gelen tepkilere rağmen geri adım atmadı.

AKP Hükümetinin 4 ay önceden 15 Temmuz’u bütün ayrıntılarıyla bildiğini söyleyen Dilipak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefi oldu.

Bahçeli’nin “Ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi. Şayet bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa, şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını tevsik etmezse dünyanın en namert insanıdır” ifadelerini kullandı.

İddialar için hükumetten herhangi bir açıklama gelmedi. Bahçeli’ye ise isim vermeden verdiği yanıtında Dilipak, “Ben bildiklerimle ilgili, savcıların zaten bildiği konuları devletimizin savcılarına tekrar anlatabilirim. Ayrıca hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim” dedi.

Yaklaşık 4 ay öncesinden darbeyi Saray’a haber veren kişiyle konuştuğunu belirten Dilipak, “Devlet Denetleme Kurulu Başkanını arayıp darbeyle ilgili bilgi verdim. O da bana bilgi verdi. Onlar benim bildiğimi biliyorlar, ben de onların bildiklerini biliyorum. Bu memleketi biz sokakta bulmadık” dedi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version