Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP Gençlik kollarından Ali İsmail Korkmaz provokasyonu

AKP Gençlik kollarından Ali İsmail Korkmaz provokasyonu


CHP’li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, 2013 Gezi Parkı eylemleri sırasında katledilen Ali İsmail Korkmaz’ı sosyal medya hesabı üzerinden “Ali İsmail’in hayalleri, umutları ve adalet arayışı bizlere daima ilham verecek” ifadeleriyle andı.

Dedetaş’ın paylaşımına AKP Üsküdar Gençlik Kolları’ndan çirkin paylaşımla yanıt geldi. Üsküdar Belediye Başkanı’nın paylaşımını alıntılayan, AKP Üsküdar Gençlik Kolları Ali İsmail Korkmaz’a “terörist” diyerek provokasyon yaptı.

“ÇÜNKÜ PARTİNİZİN TEMELİNDE…”
AKP Üsküdar Gençlik Kolları provokatif paylaşımında “Eren Bülbül, Aybüke öğretmen, Necmettin Yılmaz ve daha nice şehitlerimiz için kör, sağır ve dilsiz olanlar devlete baş kaldıranlardan ilham alıyor” ifadeleri kullanılan paylaşımda CHP için de “Çünkü partinizin temelinde bu anlayış var. Size ancak teröristler ve örgüt mensupları ilham verebilir” ifadelerine yer verdi.

Serbest Görüş:

İMAMOĞLU’NUN AÇTIĞI KREŞLE YANIT VERDİ
Bir yurttaş AKP Üsküdar Gençlik Kolları’nın paylaşımına, “Ekrem İmamoğlu açtığı Gündüz Çocuk Bakımevi’ne “Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın” adını verdi. Ölü çocuklar üzerinden hamaset yapmayı çok iyi bilirsiniz siz. Bu ülkede ölen her gencin sorumlusu “Diclenin kenarında kurdun kaptığı koyun bile benim mesuliyetimdedir” diyenlerdir” diye yanıt verdi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version