Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sergen Yalçın’dan Beşiktaş’a sitem: ‘Daha fazla saygı duyulmasını beklerdim…’


(Serbest Görüş) – Antalyaspor’daki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra boşa çıkan Sergen Yalçın sessizliğini bozdu.

Giovanni van Bronckhorst ile imzalar atılmadan önce Beşiktaş’la adı geçen Sergen Yalçın, kendisine gelen teklife dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kafa Sports’a konuk olan Sergen Yalçın, “Beşiktaş’tan somut bir teklif geldi mi” sorusuna şu cevabı verdi:

“Hüseyin Yücel arıyor ‘Görüşelim’ diyor, Hasan abi arıyor… Ben ‘Hasan Abi’ diyorum, samimiyiz. Aynı sitede oturuyoruz. Hasan abi beni aradı, ‘Sana bir şey danışacağım. İki teknik direktör adayı var, onlarla görüşeceğim’ dedi. Ben de bana isim sorulacak, danışılacak sandım. Kim olduğunu sordum, ‘Senle ve Nuri Şahin’le görüşeceğim’ dedi.”

‘DAHA FAZLA SAYGI DUYULMASINI BEKLERDİM’ 

Daha fazla ciddiye alınmak istediğini belirten Sergen Yalçın, “Bizimle görüşülecek, biz sunum yapacağız. Sonra da bir tercih yapılacakmış. Ben daha ciddiye alınmamızı beklerdim, daha saygı duyulmasını beklerdim. Sonrasında ‘Abi konuyu uzatmaya gerek yok. Ben böyle konuşmalar yapmaya alışkın değilim. Çalışacaksam inanacağım, başarılı olabileceğim bir yerde çalışmak isterim’ dedim ve teşekkür ettim” ifadelerini kullandı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version