Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Prenses Kate, eşinin doğum gününü bu fotoğrafla kutladı


(Serbest Görüş) – Hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Kraliçe Elizabeth’in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles da kanserle mücadele ediyor.

Prenses Kate, kanser olduğunu açıklamasının ardından kamuoyunun karşısına ilk kez geleneksel geçit töreni Trooping the Colour’da çıkmıştı. Prenses dün de eşi Prens William’ın 42’nci yaş gününü kutladı.

Çiftin resmi sosyal medyadan paylaşılan karenin, Kate Middleton tarafından çekildiği belirtildi. Paylaşımda “İyi ki doğdun baba, seni çok seviyoruz!” ifadelerine yer verildi.

BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI

Prenses Charlotte, Prens George, Prens Louis ve babaları Prens William’ın zıpladığı anları yakalayan Prenses, geçtiğimiz hafta da benzer bir kareyle eşinin Babalar Günü’nü kutlamıştı. Paylaşımda “Seni seviyoruz baba. Babalar Günün Kutlu olsun! G, C, L” ifadelerine yer verilmişti

Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşan Middleton, çocuklarının portrelerini veya aile üyelerini böyle özel günlerde sık sık kayda alıyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version