Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

O iki partiden ‘Abdullah Gül’ iddiasına yalanlama


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın, 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı.

“Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin birleşeceği, genel başkanlığına da 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün getirileceği” ileri sürülmüştü.

HEYET YENİDEN REFAH PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Ankara’da siyasi parti temsilcilerinin karşılıklı bayram ziyaretleri devam ederken, Saadet Partisi heyeti Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, “Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin birleşeceği, genel başkanlığına da 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün getirileceği” iddiası gündeme geldi.

Serbest Görüş:

İddiaya ilişkin Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, “Buyursun gelsin, başımızın üstüne. Bizim kapımız herkese açık. Biz zaten Gelecek Partisiyle bir aradayız. Meclis’te grubumuz var. Bizim kapımız açık ama Saadet Partisi’nin kongresi 30 Haziran’da yapılmış olacak. Kongreye tek isimle gireriz diye düşünüyoruz. Söylediğiniz haberle ilgili gerçeklik payı yok” dedi.

“ABDULLAH BEY’İN BÖYLE BİR NİYETİ YOK”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın ise “Bu iddia bize son derece yabancı ve uzak. Abdullah Bey’le yakinen görüşen biriyim. Abdullah Bey’in böyle bir talebi ve niyeti yok. Şu anda böyle somut bir şey yok. Saadet Partisi’ndeki yeni genel merkez oluşumuna göre durum tekrar değerlendirilir” diye konuştu.

YRP’li Doğan Aydal da “Ben çok ihtimal vermiyorum. Abdullah Bey Kayserilidir iyi hesap yapar” ifadesini kullandı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version