Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu ucube nizama başkaldırıyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu ucube nizama başkaldırıyoruz


İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sinan Ateş ailesinin bayramını kutlayarak “Diliyorum ki sayın Erdoğan yaptığın o görüşmede Ayşe Ateş’in gözlerinin içine bakarak dünya lideri olduğun makamında her yargı sürecine parmağını sokabildiğin kudretinle evet ben cumhurbaşkanıyım ama katillere dokunamıyorum dememişsindir.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. “Karşısında durduğumuz mesela yolsuzluğun yoksuzluğun kimliksizleştirmenin tek adam sisteminin kendisinedir.” diyen Dervişoğlu, “Haksızlığa, hukuksuzluğa, vurdumduymazlığa, hırsızlığa, yolsuzluğa, adaletsizliğe, cahalete 21. yüzyılda Türk milletine yakışmayan, onun değerleriyle bağdaşmayan, Bu ucube nizama başkaldırıyorum.” ifadelerini kullandı.

Musavat Dervişoğlu, Sinan Ateş ailesinin bayramını kutlayarak Ayşe Ateş ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın dün yaptığı görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dervişoğlu, “Bu bayramın adaletten yoksun geçirdikleri son bayram olmasını temenni ediyorum. Ve diliyorum ki sayın Erdoğan! Yaptığın o görüşmede Ayşe Ateş’in gözlerinin içine bakarak, dünya lideri olduğun makamında her yargı sürecine parmağını sokabildiğin kudretinle, “Evet ben cumhurbaşkanıyım ama katillere dokunamıyorum” dememişsindir. O kızların halini hatırını sorarken de babalarının neden öldüğünü bile yazmayan adı iddianame, kendi ibraname olan bir tomar kağıt parçasını düşünür ve bu vebalden nasıl kaçacağını idrak edersin. Bizim gerçek sahibi olduğumuz hikayenin, nakaratı olmayı becerebilseniz keşke. Senin de bayramın kutlu olsun Erdoğan, vicdandan yoksun geçirdiğin son bayram olsun.” şeklinde konuştu.

Geçen hafta açıklanan hububat fiyatlarını da eleştiren Dervişoğlu, “11 liraya mal olan bir kilo buğday 9 bin 250 lira. Sanki zamanında veriyorlarmış gibi bir de primleri arttırmakla övünüyorlar. Yazıklar olsun size! Siz çiftçinin idam fermanını vermişsiniz de kendinizden haberiniz yok. Nasıl işleyecek bu tarlalar?” dedi.

Musavat Dervişoğlu’nun açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version