Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İkinci kez kazanan eşbaşkanlardan teşekkür ziyareti


RIHA –  Yenilenen seçimleri kazanan Curnê Reş Belediyesi Eşbaşkanları Serhan Paydaş ile Garip Yeşil, esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. 

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), resmi olmayan sonuçlara göre Riha’nın Curnê Reş (Hilvan) Belediyesi’ni açık arayla kazandı. DEM Parti’nin eşbaşkanları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, 10 bin 720 oy aldı. AKP’nin adayı ise 7 bin 476 oy aldı. Seçimi kazanan eşbaşkanlar ve çok sayıda kişi, ilçe merkezinde yaptıkları ziyaretle esnaf ve yurttaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret esnasında konuşan DEM Parti Milletvekili Dilan Kunt Ayan, “Hilvan artık Hilvanlılarındır. Sizlerin verdiği büyük bir destek ile gaspçı anlayışı yendik. Kayyım zihniyeti ile de mücadele etmeye devam edeceğiz. Kayyım zihniyetini mahkum edeceğiz. Ne talebiniz olursa direkt eşbaşkanlarımıza iletebileceksiniz. Çözümünü de birlikte sağlayacaksınız” dedi. 

 

HERKESE EŞİT HİZMET SÖZÜ 

 

Kimi yurttaşlar belediye binasına dahi giremediklerini kaydederek, eşbaşkanların mazbatalarını almalarından sonra belediyeyi ziyaret edeceklerini söylemesi dikkat çekti. Yaşlı kimi yurttaşlar 45 yıl sonra yeniden belediyenin halkın belediyesi olmasından kaynaklı mutlu olduklarını ifade etti. Eşbaşkanlar ise herkese eşit hizmet etme sözü vererek, belediyenin kapısının rant ve yolsuzluğa adı karışan kişiler dışında herkese açık olduğunu dile getirdi. 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version