Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hollanda, Eurovision’dan çekilmeyi değerlendiriyor

Hollanda, Eurovision’dan çekilmeyi değerlendiriyor


Hollanda’yı bu yıl Eurovision’da temsil eden Joost Klein’in diskalifiye edilmesinin ardından yetkililer gelecek yıl Eurovision’a katılıp katılmama konusunda kararsız. Eurovision’a Hollanda’nın katılımından sorumlu yayıncı AVROTROS, Perşembe günü açıklamada, gelecek yılki yarışmaya katılma konusunda kararsız olduklarını duyurdu.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada “AVROTROS, sanatçıları ve müzikal mesajlarını yeniden ön plana çıkaracak yapısal düzenlemelerin yapılacağından emin olana kadar, Şarkı Yarışmasına katılımı değerlendirmeye alıyoruz” dedi.

Hollandalı yarışmacısı Joost Klein, bir kameramanla yaşadığı perde arkası bir olay nedeniyle finalden önce diskalifiye edilmişti. AVROTROS tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın halen İsveç’te devam ettiği hatırlatıldı ve süreci etkilememel için ayrıntılar hakkında bilgi veremedikleri belirtildi.

AVROTROS yetkilileri, eldeki bilgilere dayanarak Joost Klein’ın diskalifiye edilmesinin “gereksiz ve orantısız” olduğuna inandıklarını açıklarken Eurovision Yayın Birliği (EBU) ile işbirliği içinde olduklarını ancak bağımsız ayrı bir soruşturmanın da yürütülmesi gerektiğine inandıklarını belirtti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version