Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

EURO 2024 heyecanı festivale döndü

EURO 2024 heyecanı festivale döndü

T24 Spor

Tüm futbol severler Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) boyunca heyecan dolu günler yaşayacak. +1’in katkılarıyla düzenlenen futbol festivali bir ay boyunca Kadıköy, Şişli, Ataşehir ve Çankaya Belediyelerinin ev sahipliğinde dört farklı noktada futbolseverlere canlı maç izleme keyfi ve birbirinden eğlenceli aktiviteler sunuyor.

+1’in katkılarıyla 14 Haziran’da başlayan ve 14 Temmuz’a kadar devam edecek olan futbol festivali, Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını futbolseverlerle buluşturuyor. Türkiye A milli takımımızın da yer aldığı turnuvayı canlı izleme fırsatının yanı sıra, festival boyunca birbirinden eğlenceli ve ilgi çekici aktiviteler, yarışmalar ve sürpriz konuklar katılımcıları bekliyor.

Bir ay boyunca Kalamış Atatürk Parkı, Şişli Habitat Parkı, Ataşehir Golf Kulübü ve Çankaya Ahlatlıbel Atatürk Parkı festival alanına dönüşüyor. Katılımcılar maç izleme coşkusunun yanı sıra, alanda vakit geçirebilecekleri birçok aktiviteyi ve eğlenceyi deneyimleyecek. Bu etkinlikler arasında Turnuva Berberi, 90+1 Dövme Stüdyosu, Golcü Bardak Boyama Atölyesi, Vurdu Gol Oldu Hedef Oyunu, Ezeli Rakipler Dev Jenga, DJ performansları ve daha birçok aktivite yer alıyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version