Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’dan ‘yumuşama’ çıkışı: Bizim çabamız muhalefeti normalleştirmek

Erdoğan’dan ‘yumuşama’ çıkışı: Bizim çabamız muhalefeti normalleştirmek


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasette normalleşme gündemine ilişkin konuştu. Erdoğan’ın açıklamalarına göre sorun muhalefette ve muhalefetin ‘normalleşmesi’ gerekiyor. “Bizim çabamız aslında muhalefeti normalleştirmektir!” diyen Erdoğan, “Yumuşaması gereken muhalefettir. İktidar partisi ve ana muhalefet partisi arasında siyasi ittifak olmaz.” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Cumhur İttifakı için de “15 Temmuz gecesi darbecilere karşı meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır, birdir, bütündür ve sarsılmadan ayakta kalacaktır.” diye konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantıısnda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasette yerel seçimlerin ardından gündeme gelen normalleşme süreci ile ilgili mesajlar veren Erdoğan, CHP’yi hedef aldı. Ülkenin çıkarları için yapıcı davranmaya çalıştıklarını iddia eden Erdoğan, “CHP Genel Başkanı’nın siyaseti nasıl gerilime sürüklemeye çalıştığını milletimiz yakından izliyor.” ifadelerini kullandı.

Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIKocaeli’de lise müdür yardımcısı otomobilinde infaz edildiSONRAKİ YAZIBakan Işıkhan açıkladı: Emeklilere refah payı verilmeyecek, asgari ücrete zam yok!

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version