Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: CHP’nin başındaki arkadaş, iade-i ziyaretimizi hazmedemedi

Erdoğan: CHP’nin başındaki arkadaş, iade-i ziyaretimizi hazmedemedi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhur İttifakı için kullandığı ‘suç ortaklığı’ ifadesine tepki gösterdi. Erdoğan, “Bizim iadeiziyaretimizi demek ki hazmedemediler. Eğer bu iadeiziyaretimizi CHP’nin başındaki arkadaş hazmedebilseydi, bu tür bir açıklamayı yapmaya gerek duymazdı.” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını yorumlayan Erdoğan, “Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir.” ifadelerini kullandı. Erdoğan, ‘faiz ve enflasyon’ konusunda da aylar sonra ilk kez konuştu: “İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız.”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya ve İtalya ziyaretleri dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamada bulundu ve soruları cevapladı. Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Özgür Özel’in açıklamalarının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

Erdoğan, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine ise şöyle konuştu:

Enflasyon ve faiz açıklaması!

Tayyip Erdoğan, “Enflasyonla ilgili uygulanan politikalarda hedefe doğru yaklaşıldığı görülüyor. Tam olarak rahatlama için hedef nedir Sayın Cumhurbaşkanım?” sorusuna ise şöyle karşılık verdi:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version