Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’nde; görüşme 1,5 saat sürdü

Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’nde; görüşme 1,5 saat sürdü


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi’ne geldi. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kritik zirvenin ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Erdoğan’ın Ayşe Ateş ile görüştüğünü de belirtti. Çelik’in açıklamasına göre görüşmede ekonomik sorunlar da gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan en son 2006 yılında, CHP Genel Merkezi’nin açılışından sonra dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi. pic.twitter.com/hglxGYmMvx

— CHP Fotoğraf Servisi 🇹🇷 (@CHPfotograf) June 11, 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Mayıs’ta AKP Genel Merkezi’nde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü. Erdoğan, görüşme sırasında yaşanan ‘boş koltuk’ krizi sonrasında CHP Genel Merkez’e bir iade-i ziyarette bulunacaklarını söylemişti. Erdoğan bugün, 18 yılın ardından CHP Genel Merkezi’ne geldi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version