Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Çocukların Kurban bayramı coşkusu

Çocukların Kurban bayramı coşkusu


Fontäne Kültür Merkezi, düzenlediği bayramlaşma programı ile çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlikte, yaklaşık 200 çocuğa harçlık dağıtılarak bayram sevinci katlandı. Toplamda 500 civarında kişinin katıldığı program, birlik ve beraberlik içinde geçti.

Canlı müzik konseriyle renklendirilen etkinlikte, çocuklar ve aileler doyasıya eğlendi. Misafirlere, yöresel Anadolu giysileriyle sunulan şerbet, Manisa macunu ve kavurma, pilav, tatlı ikramları yapıldı.

Fontäne Kültür Merkezi’nin bu özel programı, katılımcılara hem geleneksel tatları yeniden keşfetme fırsatı sundu hem de bayramın coşkusunu hep birlikte yaşama imkanı verdi. Program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla son buldu.

Kâr amacı gütmeyen bir dernek olan Fontäne Kültür Merkezi, çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin eğitimini teşvik etmek ve desteklemek amacıyla 2010 Almanya’nın Rheinlandpfalz eyaleti Ludwigshafen şehrinde yılında kuruldu. Fontäne Kültür Merkezi toplumun tüm kesimleri için bir buluşma yeri ve değişim platformu olarak hizmet vermektedir ve aynı zamanda dil tanıtımı, sanat, kültür, sosyal ilişkiler ve entegrasyon alanlarında faaliyet göstermektedir.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version