Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bir günde 3 polis hayatına son verdi


(Serbest Görüş) – CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Polis İntiharları Araştırma Komisyonu talebini yineledi. Murat Bakan, “Biz polislerin sorunlarının çözümü konusunda iktidarı muhalefeti ile birlikte hareket etmeye hazırız yeter ki vatan evlatları canına kıymasın. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Polis İntiharları Araştırma Komisyonu derhal kurulmalıdır.” dedi.

BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ

Konuyu daha önce meclis gündemine taşıdığını hatırlatan CHP Milletvekili Murat Bakan, “Son 6 saatte üç polis memuru hayatına son verdi. Bu konuyu TBMM gündemine getirdiğimde AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın Av. Özlem Zengin, bu konuda birlikte bir çalışma yapılabileceğini ifade etmişti. Daha sonra Grup Başkan Vekillerimiz muhataplarına konuyu tekrar ilettiler, bir gelişme olmadı. Ben Sayın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yaptığım görüşmede de bu konunun önemini ifade ettim. Biz polis sorunlarının çözümü konusunda iktidarı muhalefeti ile birlikte hareket etmeye hazırız yeter ki vatan evlatları canına kıymasın.” ifadelerine yer verdi.

EKİP ARACINDA CANINA KIYDI

Samsun’da 33 yaşındaki Meclis Koruma Polisi Bünyamin İlhan tabancayla kendini vurarak intihar etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli 13 yıllık polis Bünyamin İlhan’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. İlhan’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

TBMM’DE GÖREVLİ POLİS, EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görevli polis memuru Şükrü Alantor da evinde beylik tabancasıyla intihar etti.

Ankara’da TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görev yapan polis memuru Şükrü Alantor (40), sabah saatlerinde Çankaya ilçesindeki evinin salonunda ölü olarak bulundu. Polisin yaptığı incelemede Alantor’un beylik tabancası ile başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi.

2012 yılında evlenen Alantor’un 2013 yılında boşandığı ve çocuğunun olmadığı belirtildi.

Son intihar haberi ise İzmir’den geldi. Henüz teyit edilemeyen iddiaya göre, İzmir’de görevli polis memuru S.A.K.’nin de Gaziemir’de canına kıydığı belirtildi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version