Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ayşe Ateş’ten MHP’li Semih Yalçın’a zehir zemberek sözler

Ayşe Ateş’ten MHP’li Semih Yalçın’a zehir zemberek sözler


Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’i takip edenlerin ülkü ocaklarından çıkması üzerine Sinan Ateş’in eşi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Ateş’e tepki gösterdi.

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, Bursa’da Teleferik Polis Karakolu’na giderek iki ayrı araç ve birden fazla kişi tarafından takip edildiğini belirterek şikâyette bulunmuştu.

Selma Ateş’i takip eden 10 kişilik iki ayrı ekibin, Bursa Ülkü Ocakları mensubu olduğu ortaya çıkması üzerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a sert bir dille tepki gösteren Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş,  X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer “Google”da arat.

Haydi, çık er meydanına! Kendine güveniyorsan duruşmaya gel. Yüreğin varsa yanıma otur. Otur ki hâkim karşısına çıkarılanları sana tek tek tanıtayım. Ülkü Ocaklarındaki, MHP’deki görevlerini anlatayım. Belki o zaman aklın yerine gelir de katillerin kim olduğunu hatırlarsın.’’

Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya… https://t.co/O4gIJRqQVC

— Ayşe Ateş (@ayseatesaa) June 12, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version