Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’den ilk açıklama geldi: Cumhur İttifakı yoluna devam etmektedir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: ‘TSK’yı kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar iftira şebekesinin parçasıdır’


AKP Sözcüsü Ömer Çelik

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı’nı çatırdadan açıklamasına ilk cevap AKP Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı kısa paylaşımda, Cumhur İttifakı’nın ‘devam ettiğini’ belirtti.

Ömek Çelik, “Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır.” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gelişmeler ve CHP ile AKP’nin lider düzeyindeki görüşmelerine ilişkin flaş bir açıklama yapmıştı. Bahçeli’nin açıklamasında, “AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir. (…) Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı görüşmeleri, kurduğu ilişki ağlarını, icra ettiği ikili temasları saygıyla karşılıyor, zatı devletlerini daha da rahatlatmak için bir kez daha feragatle hareket edip karşılıksız inisiyatif alıyor ve bu tercihimizi aziz milletimizle paylaşıyoruz.” ifadeleri dikkat çekmişti.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version