Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan, ‘yastık altı’ çağrısını tekrarladı: Ön yargılar hala kırılmadı

Erdoğan, ‘yastık altı’ çağrısını tekrarladı: Ön yargılar hala kırılmadı


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, servet eşitsizliğinin tarihi bakımdan en yüksek seviyeye çıktığını söyledi. Ekonomiye yönelik değerlendirmelerinde bir kez daha yurttaşın yastık altı birikimine yeniden vurgu yapan Erdoğan, “Yastık altını ekonomiye sokmak için çağrıda bulunduk. Kurumlarımız toplumu ikna edici finansal ürünler geliştiremedi. Ön yargılar hala kırılmadı.” diye konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslami Finans Zirvesi’nde açıklamalarda bulundu. Yurttaşın yastık altı birikimini piyasaya sokması gerektiğini anlattı. Erdoğan, “Yastık altı denilen, sistem dışı tasarruf anlayışına sahibiz. İnsanımız zor günler için gelirinin bir kısmını tasarruf eder. Bunu da altın ve maalesef dövizle yapmaktadır. Ekonomiye aktif bir katkısı olmadığını biliyoruz. Yastık altını ekonomiye sokmak için çağrıda bulunduk. Kurumlarımız toplumu ikna edici finansal ürünler geliştiremedi. Ön yargılar hala kırılmadı. Bilgiden ziyade ön kabullerle hareket edildiğini görüyoruz.” dedi.

Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIÇek Cumhurbaşkanı motosiklet sürerken yaralandıSONRAKİ YAZIGAZZE | Uluslararası Adalet Divanı, İsrail’in Refah’a saldırısını ‘derhal durdurmasını’ emretti

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version