Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Curnê Reş’te kapı kapı seçim çalışması


RIHA – DEM Parti, seçimlerin yenileneceği Curnê Reş’te dört bir koldan çalışmalarını hızlandırdı. Kapı kapı gezen partililer, halka iradelerine sahip çıkma çağrısında bulundu. 

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Riha’nın Curnê Reş (Hilvan) ilçesinde 2 Haziran’da yenilenecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. DEM Parti milletvekilleri Sinan Çiftyürek, Sırrı Sakık, Kadın Meclisi Sözcüsü Halide Türkoğlu, Amed Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun’un da aralarından olduğu çok sayıda kişi ilçedeki çalışmalara katıldı. 

 

Türkoğlu ile Curnê Reş Belediye Eşbaşkan adayı Garip Yeşil’in aralarında bulunduğu heyet, ilçe merkezindeki Bahçelievler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek destek talebinde bulundu. Ziyarette konuşan Yeşil, seçmenlere 2 Haziran’da sandığa gidip, iradelerine sahip çıkmaları için çağrıda bulundu. Yeşil, “31 Mart seçimlerinde olduğu gibi 2 Haziran seçiminde de zafer ilan edeceğiz” dedi. 

 

KAPI KAPI GEZİLDİ 

 

DEM Partili Sırrı Sakık’ın aralarında bulunduğu heyet de, ilçenin kırsal Qavalik Mahallesi’nde kapı kapı gezerek ziyaretlerde bulundu. Amed Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun’un aralarında bulunduğu heyet ise, kırsal Golcûk Mahallesi’nde seçim çalışması yürüttü. Curnê Reş Belediye Eşbaşkan adayı Serhan Paydaş, kırsal Arabûq Mahallesi’ndeki çalışmalara katılarak, kapı kapı ev ziyaretlerinde bulundu. 31 Mart günü yaşananları hatırlatan Paydaş, bir kez daha kazanacakları mesajını verdi. 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version