Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li eski başkan uyuşturucudan tutuklandı

AKP’li eski başkan uyuşturucudan tutuklandı


Daha önce makamında uyuşturucu aldıktan sonra sızmış halde video kaydı ortaya çıkan AKP’nin Yozgat merkez ilçe eski başkanı Kürşat Kılıç, uyuşturucudan tutuklandı.

Makam odasında uyuşturucu kullandığı görüntülerle gündem olan AKP eski Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, ‘Narkoçelik-15’ operasyonunda tutuklandı. Kılıç, daha önce makamında uyuşturucu aldıktan sonra sızmış halde video kaydı ortaya çıkmıştı.

TUTUKLANANLAR ARASINDA AKP’Lİ KILIÇ DA VAR

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 7 Mayıs’ta 52 ilde düzenlenen, ‘Narkoçelik-15’ operasyonunda Yozgat’ta gözaltına alınan 13 şüpheliden 10’unun tutuklandığı bildirildi. Tutuklananlar arasında Kılıç’ın da olduğu tespit edildi. Birgün’den Mustafa Bildircin‘in haberine göre, Kılıç’ın tutuklanması “AKP’deki ikinci pudra şekeri vakası doğrulandı” yorumlarına neden oldu.

UYUŞTURUCU VİDEOSU ORTAYA ÇIKINCA İSTİFA ETMİŞTİ

Kılıç, 9 Aralık 2021’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifasını duyurmuştu. İstifasının ardında bir videonun olduğu iddia edilmişti. Videoda Kılıç olduğu öne sürülen kişinin makamında uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde olduğu görülürken, masanın çekmecesinde mavi bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı da videoya yansıdı.

KENDİSİNE KOMPLO KURULDUĞUNU SAVUNMUŞTU

Kılıç, istifasıyla birlikte bir açıklama yayımlayarak kendisine komplo kurulduğunu savunmuştu. Bayıltıldığını ve videonun öyle çekildiğini belirten Kılıç, istifa etse de partisine ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bağlılığının devam ettiğini kaydetmişti: “Beni çeşitli nedenlerle tanıyan tüm arkadaşlarımın böyle bir madde kullanacağım ihtimalini akıllarından bile geçirmeyeceklerini biliyorum.”

Yozgat Emniyet Müdürlüğü de Kılıç’a komplo iddialarıyla ilgili olarak bir kişinin tutuklandığını açıklamıştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version