Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

15 Temmuz şehitleri yalanları: 69 kişinin ölümünün askerlerle ilgili olmadığını tablo ile anlattı

15 Temmuz şehitleri yalanları: 69 kişinin ölümünün askerlerle ilgili olmadığını tablo ile anlattı


15 Temmuz Ölümlerini Araştırma Platformu koordinatörü Selçuk Adıgüzel, yaptığı çalışmalar ile bugüne kadar 69 ölüm dosyasının askerlerle ilgili olmadığını ispatladı. Adıgüzel, son olarak çözülen 69 dosyadaki ölümlerin gerçek sebebini bir tablo aracılığı ile anlattı. Adıgüzel, rejim mahkemeler bile 13 ölümün askerlerle ilgisi olmadığını ilan ettiğini açıkladı.

Adıgüzel, youtube kanalında yeni yayınladığı video ile 251 Şehit gerçeğini ve çözülen dosyaları tek tek anlattı;

251 Şehit gerçeği araştırmalarını tüm hızımız sürdürüyoruz bugün sizler için çok özet mahiyetinde bir video yapmak istiyorum 251 Şehit gerçeği ile ilgili 69 kişinin ölümünün askerle ilgili olmadığı bulgusuna ulaşmıştı biz bunları www 251 şehit gerçekleri.com ve 15 Temmuzplatformu.com adreslerinde yayınlıyoruz. Bugünkü videoda bu 69 ölümün aslında özet mahiyetinde bir dağılımını sizlere yapmak istiyorum. Daha önce izlememiş olanlar ve kaçırmış olanlar için aslında detaylarını bahsettiğim web sitelerinde bulabilecekleri bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum Bu 69 tane ölümün askerle ilgili olmadığını iddia ediyoruz gerçekten içlerinde çok farklı durumlar ve farklı ölümler var.

REJİM MAHKEMELERİ BİLE 13 ÖLÜMÜN ASKERLE İLGİSİ YOK DEDİ

Gerçekten de bu kadar da olmaz bu kadar büyük yalanlar söylenmez dedirtecek cinsten ölümlere rastlamış olduk. Biz bu 69 ölümün dağılımına geçmeden önce şunu da ifade etmek istiyorum 251 rakamını gerek uluslararası mecralarda gerek cumhurbaşkanlığının web sitesinde iletişim başkanlığında sürekli kullanıyorlar ve bu rakamdan asla vazgeçme niyetleri yok. Ancak şunu söylemek gerekiyor Şu anda rejimin kontrolündeki mahkemeler bile bu 251 vakanın 13 tanesine Beraat veya takipsizlik vermiş durumda Yani 13 tanesi Mevcut durumda bu ölümlerin askerle ilgisi yoktur demiş durumda bunu Öncelikle bir bilgi olarak sizlere vermiş olayım Şimdi geçelim bu 69 ölümün dağılımına Bu bir tablo şeklinde anlatımda bulunmanın çok faydalı olacağını düşünüyorum.

İşte Selçuk Adıgüzel’in belgelere dayalı olarak 69 ölümün hangi sebeplerle gerçekleştiğine ilişkin hazırladığı tablo;

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version