Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

TR724 KULİS | Erdoğan: Ekonomiyi ne hale getirmişsiniz böyle! Nebati: Efendim, siz emrettiniz biz de yaptık!

TR724 KULİS | Erdoğan: Ekonomiyi ne hale getirmişsiniz böyle! Nebati: Efendim, siz emrettiniz biz de yaptık!


TR724 yazarlarından M. Ahmet Karabay, bugün yayınlanan son yazısında çok önemli bir kulis bilgisini okuyucularıyla paylaştı. Buna göre AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin hemen öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le bir toplantı yapıyor. Toplantının gündemi ise emeklilerin durumu. Gerisini Karabay’nı yazısından aynen aktaralım;

AK Parti’nin içinden iyi kulisler aldığını bildiğim bir dostum, Erdoğan’ın anketlerdeki sonucu gördükten sonra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i yanına çağırıp neler yapılabileceğini sorduğuna ilişkin ayrıntıları paylaştı. Erdoğan, özellikle emekliler için nasıl iyileştirmeler yapılabileceğini soruyor. Şimşek de yapılamayacağı bilgisini verdikten sonra, “Eğer yapmaya kalkarsak iki üç ay sonra normal maaş ödemesi bile yapamaz hale geliriz. Bu sadece parti için değil, devlet için de bir yıkım olur!” diye ekliyor.

Şimşek’i gönderen Erdoğan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’yi arıyor. “Ekonomiyi ne hale getirmişsiniz böyle!” diye çıkışıyor. Nebati de, “Efendim, siz emrettiniz biz de yaptık!” diye özetlenebilecek bir cevap veriyor.

YAZININ TAMAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ…

AK Partililerle AKP’liler arasındaki mücadeleyi kim kazanacak?

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version