Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’taki yangınla ilgili konuştu: Savcılarımızla bunu kovalıyoruz

Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’taki yangınla ilgili konuştu: Savcılarımızla bunu kovalıyoruz


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV’in iftarında konuştu. Hedefinde muhalefet vardı. Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybeden 29 kişiyi hatırlattı. Erdoğan, “Sürekli ahlak tüccarlığı yapan, işçinin emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili tek cümle kurmadılar. Bu binaya inşaat ruhsatını, imar iznini veren ve binanın bodrum katlarının gazino haline getirilmesine müsaade edenler kimler? Biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz.” diyerek, CHP’li Beşiktaş Belediyesi’ni hedef gösterdi.

Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

Meyve veren ağaç taşlanır. TÜRGEV gibi vakıflarımız ülkemizdeki belli çevreleri rahatsız etti. Hedef gösterildi. İftira ve yalan furyasının hedefi oldunuz. Sizleri yıldırmayı amaçlayan nice saldırıya maruz kaldınız.

Sürekli ahlak tüccarlığı yapan, işçinin emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardıeşimizle ilgili tek cümle kurmadılar. Bu binaya inşaat hursatını, imar iznini veren ve binanın bodrum katlarının gazino haline getirilmesine müsaade edenler kim?

Biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Ölüme göz yumanlar kimler. Kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gerken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler.

Bölücü terör örgütünü sokakları yakıp yıkan vandallarıyla sergiledikleri dayanışmayı, rızkının peşindeki insanların ailelerine çok gördüler. Daha önce aynı vicdansızlığı Diyarbakır ailelerine de bunlar göstermişlerdi. Sırf nifak ortaklarını kızdırmamak için yüreği kan ağlayan bu anneleri yalnız bırakmışlardı. 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version