Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şaban Sevinç’ten ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ kulisi: Seçimi kaybediyorlar!

Şaban Sevinç’ten ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ kulisi: Seçimi kaybediyorlar!


Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili aldığı bir kulis bilgisini paylaştı. TV100’de konuk olduğu bir programda konuşan Sevinç, gazeteci İhsan Akdemir ile Kılıçdaroğlu’nun yaptığı görüşmeden kulis bilgileri paylaştı.

Şaban Sevinç’in canlı yayında yaptığı açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, CHP’nin seçimi kaybettiğini düşündüğü için adaylara destek açıklaması yapmamış! Sevinç’in açıklamasından bazı bölümler şöyle:

“19 Mart günü bir gazeteci arkadaşımız İhsan Akdemir, Kemal Beyi çalışma ofisinde ziyaret ediyor. Şöyle bir diyalog geçiyor; ‘Sizin CHP’nin adaylarına destek verme beklentiniz var. Niye destek vermiyorsunuz? Aranızın iyi olduğu adaylara gidip destek verseniz sahada’ diyor. Kemal Bey’in ifadesi şu; ‘Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler. Seçimi kaybediyorlar’ demiş.

“Gazeteci arkadaşımız, ‘Kurultayı nasıl kaybettiniz? Niye böyle oldu?’ diyor. Kemal Bey’de ‘Para ya para” diyor. ‘Bunu Özgür Özel’e de söyledim. Sen de Ekrem İmamoğlu’na dikkat et diye Özgür Özel’e de söyledim’ diyor.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version