Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Koray Aydın’dan Bahçeli’ye tepki: Olağanüstü kurultayı iptal ettirme girişimleri kabul edilemez

Koray Aydın’dan Bahçeli’ye tepki: Olağanüstü kurultayı iptal ettirme girişimleri kabul edilemez


İYİ Parti’de genel başkanlık için aday olan Koray Aydın, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’e yaptığı “Kal!” çağrısına tepki gösterdi. Aydın, “Olağanüstü kurultayı iptal ettirme girişimleri kabul edilemez.” dedi.

Seçimlerden sonra olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti’de Meral Akşener’in aday olmayacağını açıklamasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli karşı çıkmıştı. Bahçeli’nin Akşener’e yönelik, “Partinin başında kal!” çıkışına Koray Aydın sert tepki gösterdi. Bahçeli’nin kurultaya müdahale ettiğini savunan Aydın, bunun ‘kabul edilemez olduğunu’ söyledi.

İYİ Partili bazı milletvekili ve il başkanlarının organize edilerek olağanüstü kurultayın iptali için çaba harcandığını belirten Aydın, Meral Akşener’e de, “Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti’nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, aynı zamanda Sayın Akşener’in duruşuna, itibarına ve siyasi kariyerine de büyük zarar verecektir.” çağrısı yaptı.

Koray Aydın’ın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version