Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İBB’den İmamoğlu’nu hedef gösteren Haluk Bayraktar’a cevap: ‘Millet 31 Mart’ta dersini verdi’

İBB’den İmamoğlu’nu hedef gösteren Haluk Bayraktar’a cevap: ‘Millet 31 Mart’ta dersini verdi’


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İsrail’e jet yakıtı sattıkları iddiasını yayanların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iletişim ekibinin olduğunu ileri süren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar hakkında hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan açıklamalarına cevap verdi.

İBB’nin kurumsal hesabından yapılan açıklamada, “Haluk Bayraktar isimli kişinin sosyal medya platformu X paylaşımında İBB ve Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik yalan ve iftiralara yer verildiği görülmüştür” denildi.

📌Haluk Bayraktar isimli kişinin sosyal medya platformu X paylaşımında İBB ve Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik yalan ve iftiralara yer verildiği görülmüştür.

📌Haluk Bayraktar isimli kullanıcı hakkında, bu asılsız iddialarından dolayı, hem kişisel hem de kurumsal…

— İstanbul Büyükşehir Belediyesi (@istanbulbld) April 10, 2024

“MİLLET 31 MART’TA DERSİNİ VERDİ”

İBB’nin yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

‘‘Haluk Bayraktar isimli kullanıcı hakkında, bu asılsız iddialarından dolayı, hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacaktır. Ramazan ayında bile iftira ve kumpastan geri durmayanların, bayramda da aynı kötülüklere devam etmesine şaşırmıyoruz. Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart’ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir.

BAYRAKTAR: TASMALI KÖPEKLERİNİ SALDIRTMAYI BIRAK

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail’e jet yakıtı sattıkları iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada, iddiayı yayanların İBB Başkanı İmamoğlu’nun iletişim ekibinin olduğunu ileri sürdü. İmamoğlu’nu hedef alan Bayraktar, “Bu PKK’lıları besleyen Ekrem İmamoğlu’na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” dedi.

Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz.

Milletimiz de, Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir.

İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım.

Gördüm ki İBB Başkanının… https://t.co/hIXsOUn1Bk pic.twitter.com/JKFXWPyFv9

— Haluk Bayraktar (@haluk) April 9, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version