Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Akşener’den ilk açıklama: Milletimiz adaletsizliğe, ekonomi politikalarına ‘yeter’ dedi

Akşener’den ilk açıklama: Milletimiz adaletsizliğe, ekonomi politikalarına ‘yeter’ dedi


31 Mart’ın ‘kaybedenlerinden biri’ olarak gösterilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den seçim sonrası ilk açıklama geldi. İstifa çağrısı yapılan Akşener, “Muhasebemizi ve özeleştirimizi yapacağız. Olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız!” dedi. Meral Akşener, seçimde milletin en önemli mesajı iktidara verdiğini anlattı: “Milletimiz ekonomi politikalarına, adaletsizliğe ‘yeter’ dedi.”

31 Mart Yerel Seçimleri’nden yüzde 3.7’lik bir sonuçla çıkan İYİ Parti’de gözler Meral Akşener’e çevrilmişti. Akşener, Genel Merkez’de basın toplantısı düzenledi. Partinin ‘olağanüstü seçimli kongreye’ gideceğini duyurdu. Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

İstifa çağrısı yapılmıştı

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini belirterek, Akşener’i de şu ifadelerle istifaya çağırmıştı: “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version