Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li troller birbirine girdi, neler dönmüş neler!: Partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın!

AKP’li troller birbirine girdi, neler dönmüş neler!: Partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın!


31 Mart bozgunu, AKP’li trollerin de arasını açtı! Rejimin önemli trollerinden Mert Armağan ile AKP İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç arasında sosyal medya üzerinde ilginç bir tartışma yaşandı. Buna göre sosyal medyada millete ‘ahlak’ dersleri veren Mert Armağan, Övenç’in iddiasına göre partiden seçim öncesi para ‘söğüşlemeye’ çalışmış. Armağan ayrıca bir de ‘usulsüz’ olarak kendi kullanımına araç istemiş. Bu arada paylaşımlara göre AKP, trollerle düzenli olarak toplantılar yapmış!

AKP’nin en ahlaksız trollerinden biri olarak kabul edilen Mert Armağan da bu talebi doğruluyor. Ama bu aracı ‘partinin işlerinde kullanmak için’ istediğini savunuyor. Ardından da ‘hedefin kendisi değil, Tayyip Erdoğan olduğunu’ söyleyerek cepheyi genişletiyor.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra AKP çevrelerinde yaşanan tartışmalar sosyal medyaya yansındı. Rejimin en ‘dip’ trollerinden Mert Armağan ile AKP İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç’le sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Tartışmaya zaman zaman diğer ahlaksız trollerin katılması da dikkat çekti.

Armağan, X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda, “Ömer Faruk Özgenç, göz göre göre söz konusu ajansın vesayetine nasıl girdiğini sonra yazacağım. Sahada yoksunuz. Her gün ajanstasınız.” yazdı. Bunun üzerine Övenç, “Oğlum sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Kul hakkına girmeyip milletin paralarını sizin gibi sırtlanlarla peşkeş çekmediğimiz için birileri sizi üstümüze salıyor.” diye yanıt verdi.

Armağan, usulsüzce araba istediğini kabul ederek, “Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yarınlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz. Konu ben değilim Erdoğan. Yavuz hırsız ev sahibini mi bastırıyor.” dedi.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version