Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Trabzon’da sahaya giren 13 holigandan 5’i tutuklandı

Kaos gecesi dünya basınında geniş yankı uyandırdı


Süper Lig’de Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 13 kişiden 5’i tutuklandı, 8 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 13 kişiden, Engin Taşkın, Hasan Çetinkaya, Mahmut Halil Küçükalioğlu, Kadir Olgun ve Oğuzhan Bulut çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanırken 8 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

MASKELİ SALDIRGAN: SAHAYA GİRDİĞİM İÇİN PİŞMANIM

Tribünden atlayan ilk taraftar olan maç için Almanya’dan geldiği belirtilen maskeli Hasan Çetinkaya’nın ifadesinde, “Almanya’da yaşıyorum. Maç için Trabzon’a geldim. Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamayınca sahanın içine girdim. Amacım futbolculara ‘soyunma odasına gidin’ demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum” dediği öğrenildi.

KORNER DİREĞİ SİLAH SAYILDI

Korner direğini yerinden söküp eline alarak Fenerbahçeli futbolculara saldıran Engin Taşkın’ın saldırıda kullandığı korner direği ise silah sayıldı. Taşkın, ‘Silahlı basit yaralamaya teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version