Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Siyasilerden ‘sandıklara sahip çıkın’ çağrısı

İmamoğlu, Erdoğan’a seslendi: Yönetici haddini bilecek haddini; o iş bitti kardeş!


Türkiye genelinde 17.00 itibariyle oy verme işlemi tamamlandı ve sayma geçildi. Siyasiler ‘sandklara sahip çıkılması’ çağrısı yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kıymetli İstanbullular; Sandıklar 17.00 itibariyle kapandı. İstanbul’da şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Şimdi, sayım işleminin görevliler ve vatandaşlar tarafından titizlikle takip edilmesi süreci başladı. Tüm vatandaşlarımızı süreci dikkatle takibe davet ediyorum. Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Kıymetli İstanbullular;

Sandıklar 17.00 itibariyle kapandı. İstanbul’da şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Şimdi, sayım işleminin görevliler ve vatandaşlar tarafından titizlikle takip edilmesi süreci başladı. Tüm vatandaşlarımızı süreci dikkatle takibe davet ediyorum.…

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) March 31, 2024

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep TAyyip Erdoğan ise “Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…” dedi.

Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım…

Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi.

Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti.

Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin…

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) March 31, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version