Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şirnex’te öğrencilere Erdoğan’ın mitingine zorla katılma talimatı


ŞIRNEX – AKP’nin yarın Erdoğan’ın katılımıyla yapacağı mitingi için ortaokul ve lise öğrencilerine mitinge katılım baskısı yapan okul müdürleri, katılmayan öğrencileri tutanak tutmakla tehdit etti.

Şirnex AKP il teşkilatının yerel seçimler öncesi AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın Şirnex’te gerçekleştireceği miting için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı liselerde öğrencilere mitinge katılım baskısı yapılıyor. Edinilen bilgilere göre AKP Şirnex Milletvekili Arslan Tatar, yarın gerçekleşecek miting için okul müdürlerini ziyaret etti. AKP’li vekilin ziyareti ardından okul müdürleri okuldaki sınıfları tek tek gezerek, öğrencileri yarın gerçekleşecek mitinge katılmaya zorladı.  

AKP MİTİNGİNE ÖĞRENCİ TAŞIYORLAR

Şırnak Lisesi, Şırnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından aktarılan bilgilere göre okul müdürleri sınıflara girerek, “Yarın cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Herkes sivil kıyafetlerle miting alanına gelsin. Gelmeyenler hakkında tutanak tutulacaktır” şeklinde tehdit ettiği öğrenildi.

Yine bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bir toplantı düzenlendiği ve bu toplantıda okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin mitinge katılması talimatı verildiği öğrenildi. Aynı toplantıda özellikle Çakırsöğüt bölgesinde yapılacak Erdoğan karşılamasına katılımın önemine vurgu yapıldığı belirtildi.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version