Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş’in babası Musa Ateş hayatını kaybetti

Sinan Ateş’in babası Musa Ateş hayatını kaybetti


Ankara’da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş hayatını kaybetti.

30 Aralık 2022’de uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in babasından acı haber geldi. 15 aydır oğlunun cinayetinin aydınlatılması için mücadele eden baba Musa Ateş’in ölüm sebebi hakkında bilgi verilmedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu X hesabından yaptığı açıklamada, “Haince katledilen merhum Sinan Ateş’in babası Musa Ateş, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Mekanı cennet olsun. Tek dileği, oğlunun katillerinin cezalandırıldığını görmekti! Ama engellerle, karartmalarla nasip olmadı! Bizlere düşen ise bu sorumluluğun sonuna kadar takipçisi olmaktır ve olacağız” ifadelerini kullandı.

Haince katledilen merhum Sinan Ateş’in babası Musa Ateş, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Mekanı cennet olsun. Tek dileği, oğlunun katillerinin cezalandırıldığını görmekti! Ama engellerle, karartmalarla nasip olmadı! Bizlere düşen ise bu sorumluluğun sonuna kadar takipçisi olmaktır ve… pic.twitter.com/zXk1r8axc1

— Prof.Dr.Kürşad ZORLU (@zorlu77) March 11, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version