İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Shōgun zirvede: Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler belli oldu


Shōgun zirvede: Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler belli oldu – Turkish Post

(Serbest Görüş) – Popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarındaki verileri derleyen JustWatch, geçtiğimiz hafta Türkiye’de internetten en çok izlenen dizileri açıkladı. Açıklanan verilere göre Disney Plus’ın yeni dizisi Shōgun zirvede yer alıyor.

1. Shōgun

Shogun, 1600 yılında Japonya’da, yüzyılı belirleyen bir iç savaşın şafağında geçiyor. Lord Yoshii Toranaga, yakındaki bir balıkçı köyünde mahsur kalmış gizemli bir Avrupa gemisi bulunduğunda, Vekiller Konseyi’ndeki düşmanları ona karşı birleşirken hayatı için savaşmak zorunda kalır.

2. The Walking Dead: The Ones Who Live

Dizi, The Walking Dead’deki Rick Grimes ve Michonne’nun macerasını konu alıyor.

3. Kuvvetli Bir Alkış

Varoluşsal sancılar çeken ve bir portakalın içinde yaşadığı önceki hayatını özleyen bir adam, onlarca yılı kapsayan bir hikayeyi anlatan bu dramada tuhaf ailesiyle uğraşır.

4. Avatar: The Last Airbender

Avatar olarak bilinen bir çocuk, savaş hâlindeki dünyayı kurtarmak için dört element gücünde de ustalaşmalı ve onu durdurmaya kararlı olan acımasız bir düşmanla savaşmalıdır.

5. The Walking Dead

Yaşayan ölüler diyarına hoş geldiniz!

Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa… Atlanta’da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok…

6. Succession

Amerika’nın küresel medya şirketine sahip Roy ailesinin reisi Logan Roy (Brian Cox) belirsiz bir sağlık sorunu ile uğraşır. Kalan aile üyeleri ise bu sırada şirketin kontrolünü ele geçirmek için mücadele eder.

7. True Detective

Ennis, Alaska’daki bir araştırma istasyonunda çalışan bilim adamları gizemli bir şekilde ortadan kaybolurlar. Dedektif Danvers gerçekleri ortaya çıkartabilmek için kendi içindeki karanlığın ve sonsuz buzun derinliklerine inmek zorunda kalacaktır.

8. Reacher

Emekli polis memuru Jack Peacher, işlemediği bir cinayetten tutuklanır. Kendisini bir anda, kirli polisler, karanlık işadamları ve entrikacı politikacılarla dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulan Jack, gerçekleri ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

9. Shameless

Bir aile düşünün; her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2’den 20’ye uzanan 6 çocuk, terk edip giden bir anne..

Shameless bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine, trajikomik bir hikaye çıkarmayı başarıyor. En büyük kardeş Fiona’nın ayakta tutmaya çalıştığı ailesi, her geçen gün biraz daha uçuruma sürüklenirken, işler bir türlü düzelmek bilmiyor.

10. Game of Thrones

azların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar’ın kalesi Kıştepesi’nin kuzeyinde, Yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version