Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sakarya’da IŞİD operasyonu: 33 gözaltı

Sakarya’da IŞİD operasyonu: 33 gözaltı


Sakarya’da terör örgütü IŞİD’e yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 33 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından IŞİD’e yönelik gerçekleştirilen “Bozdoğan-11″ isimli operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu.

Yerlikaya, ” Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Yaklaşan yerel seçimler öncesi eylem hazırlığı ve arayışı içerisinde oldukları, Çatışma bölgelerine eleman temin ettikleri, Terörizmin finansmanı kapsamında örgüte maddi yardım sağladıkları ve İllegal mescit ve medrese yapılanması şeklinde faaliyet yürüttükleri tespit edildi.’’ İfadelerini kullandı.

Operasyonlarda, 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, çok miktarda döviz, çeşitli yaşam malzemeleriyle çok sayıda yasaklı yayın ve dokümana el konulduğu belirtildi.

Sakarya’da DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-11” operasyonlarında 3️⃣3️⃣ şüpheli yakalandı❗

Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.❗️

❌Emniyet Genel… pic.twitter.com/hIjxL9leta

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 10, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version