Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özgür Özel: Rekor kıracağız, Ankara’da yarışın sonu belli

Özgür Özel: Rekor kıracağız, Ankara'da yarışın sonu belli



CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da partisinin Eryaman Temsilciliği önündeki halk buluşmasında konuşuyor. 26 gün sonra gerçekleşecek yerel seçimler için CHP’nin iddiasını yineleyen Özel, Ankara’da seçimin sonucunun belli olduğunu kaydetti.

“BÜYÜK BİR REKOR KIRACAĞIZ, ANKARA’DA BAŞKANLIK YARIŞI BİTTİ”

Özel’in konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

“Ankara’da büyük bir rekor kıracağız. O rekoru çok sağlam bir rekorla kıracağız. Anketleri yapan firmaların temsilcileri ve televizyondaki yorumcular, Ankara’daki yarışın bittiğini söylüyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık artık bitti. O yarışın sonu belli.”

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NUN ADAYLIĞI: BEHZAT Ç.’NİN BİZİM ADAYIMIZ OLMASI…

CHP lideri Özel, sanatçı Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgut CHP Belediye Başkan Adaylığını da değerlendirdi. Beşikçioğlu’nun adaylığı ilk günlerde tartışma konusu olmuştu. Özel şunları kaydetti:

“Elbette kendisi bir sanatçı ve çok iyi bir yönetici. Takım kurma, ekip kurma, o ekibi motive etme özelliklerini bilen herkes, ‘Erdal Bey’in oyunculuğundan daha iyi yönü varsa o da yöneticiliğidir’ diyor. Erdal Bey’in çok genç bir örgütü var, arkasında da CHP var.

Behzat Ç.’nin bizim adayımız olması kahraman Türk polisine duyduğumuz sevginin de bir ifadesidir. İlleri değişirken koruma polisleriyle sohbet ediyoruz. Hepsi Behzat Komiserimiz için teşekkür ederiz diyorlar. Geçenlerde anket yaptık, çok iyi dedim. Erdal Bey beşikten polis.”

Kaynak: Gerçek Gündem

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version