Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mansur Yavaş’tan Erdoğan’a gönderme: “Son dönemim, hakikaten son…”


(Serbest Görüş) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Mansur Yavaş, CHP’nin Çankaya Adayı Hüseyin Can Güner ile Dikmen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılarak, gündeme ve yerel seçime dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş, daha önce önümüzdeki yerel seçimlerin kendisi için bir son olacağını açıklamıştı. Mansur Yavaş’ta sonra siyasilerden peş peşe son seçim açıklamalarının gelmesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı

Erdoğan, geçtiğimiz gün TÜGVA toplantısında 31 Mart Yerel Seçimleri’nin kendisi için bir final olduğunu açıklamış ve bu seçimlerden bayrağı devredeceğini açıklamıştı.

Benzer bir açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi. Akşener, esnaf ziyareti esnasında bir vatandaşa “Oy vermezseniz, ben evime döneceğim, Siyasetin s’siyle meşgul olmayacağım” demişti.

Dikmen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Erdoğan’ın “Benim son seçimim” sözlerine göndermede bulunan Mansur Yavaş, “Ben de her yerde söylüyorum. Son dönemim ama hakikaten son. Başkaları gibi ‘Benimki son, bir daha son’ deyip deyip aday olmak yok. Benimki hakiki, başkasınınkini bilmem. Verdiğim sözü tutuyorum. Başkası da beni ilgilendirmiyor” diye konuştu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version