Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İzmir’de taksiciyi katleden Delil Aysal müebbet hapse çarptırıldı

Taksiciyi acımasızca öldüren katilin ifadesi ifadesi ortaya çıktı: ‘Bir anda gasp fikri aklıma geldi’


İzmir’in Gaziemir ilçesinde aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge’yi silahla vurarak öldüren Delil Aysal’a ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 17 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

İzmir’de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge’yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasp eden Delil Aysal’a (19) İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘nitelikli öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘nitelikli yağma’ suçundan 14 yıl 10 ay ve ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçundan 2 yıl 10 hapis cezası verildi.

ÜŞÜMEMESİ İÇİN TAKSİYE ALMIŞTI

31 Ocak’ta meydana gelen olayda, saldırıdan önce ve saldırı anı araç içi kamerası tarafından kaydedilmiş, görüntülerde Erge’nin, arka koltukta oturan Delil Aysal’a “Araba arızalı sabah sanayiye bırakacaktım. Seni görünce ‘hadi alıvereyim’ dedim. Hava soğuk, insanları yolda bırakmak olmaz” dediği duyulmuştu.

Delil Aysal, “Taksiler boştu, beni gördüler ama almadılar” şeklindeki sözlerinin yansıdığı kayıtta, şoför Oğuz Erge, “Sen öyle maskeyi takarsan almazlar ama ben alırım, bu soğuk havada dışarıda mı bırakırım.” demişti.

‘BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN’

İneceği yere geldiğinde yanındaki tabancayla koltuğun arkasından Erge’ye 3 el ateş eden Delil Aysal, “Yaa bazı insanlara güvenmeyeceksin” dediği anlar da kayıtlara yansımıştı.

Kayıtlarda, Deli Aysal’ın kovanları toplaması, can çekişen şoför Oğuz Erge’yi iterek üzerindeki ceketin ceplerini karıştırması, “Nerede lan paralar” diyerek araçta arama yaptığı görülmüştü.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version