Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu, seçim çalışması yapan bakanlara seslendi: Sizin başka işiniz yok mu?

İmamoğlu, seçim çalışması yapan bakanlara seslendi: Sizin başka işiniz yok mu?


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin İstanbul Adayı Murat Kurum için seçim çalışması yapan bakanlara tepki gösterdi. İmamoğlu, “İşin gücün yok mu senin? Sizin başka işiniz yok mu?” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, Murat Kurum için ise şunları söyledi. “O zaten 31 Mart’a kadar çalışsın, hayat dersi alsın, sonra Ankara’ya yollayacağız.”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Emeklilere destek vereceklerini söyledi. İmamoğlu, “Emekli büyüklerimizin yanında olmak zorundayız. Bunlar emekliyi, başımızın tacı olması gereken büyüklerimizi tarihin en derin mahrumiyetini yaşattılar. 10 bin lira maaş ne demek!” dedi.

İktidara ekonomi konusunda tepki gösteren İmamoğlu, “Ekonomiyi perişan ettiler. Üsküdar’da yine bizim yaptığımız Mimar Sinan Meydanı ve Otoparkı’nın olduğu yerde Kent Lokantamız var. Açılalı bir sene oldu olmadı… 226 bin 950 kişi Kent Lokantamızdan faydalanmış.” dedi.

Seçime sayılı günler kaldığını hatırlatan İmamoğlu, “Birkaç gün sonra mühür size gelecek. Mührü doğru yerde kullanacaksınız. Bu kullanacağınız mühür, sizlerin geleceği adanı en önemli kararın onayı olacak. İstanbul’da zaten işiniz kolay. İki tane aday var. O zaten 31 Mart’a kadar çalışsın, hayat dersi alsın, sonra Ankara’ya yollayacağız.” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun gündeminde seçim çalışması yürüten bakanlar da vardı;

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version