Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

DEM’li Sırrı Sakık’tan ‘taşımalı seçmen’ tepkisi: Hırsız var hırsız, içinize siniyor mu?

DEM’li Sırrı Sakık’tan ‘taşımalı seçmen’ tepkisi: Hırsız var hırsız, içinize siniyor mu?


DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı’da asker ve polislerin taşımalı seçmen olarak oy kullandırtılmasına tepki gösterdi. Sakık, Ağrı halkının iradesinin ‘taşımalı seçmen’le gasp edilmek istendiğini söyledi.

Oy kullandıktan sonra konuşan Sırrı Sakık, “Bugün onur günüdür, haysiyet günüdür. Partiniz ne olursa olsun inancınız ne olursa olsun bu irade gaspına karşı durun. Eğer güvenlik güçleri, buraya gelenler size sesleniyorum bir toplu iğne ucu kadar Allah’a inancınız varsa, bu halkın iradesine inancınız varsa bu kutsal günde Ağrı halkının iradesini gasp etmeyin. Siz kimsiniz? Ayıp, ayıp sizin içinize siniyor mu? Hırsız var bu kentte. Ey Türkiye kamuoyu günlerdir feryat ediyoruz. Binlerce insan Ağrı’ya getirildi. Burada Ağrılı seçmen yok. Ağrı halkının iradesini gasp etmek istiyorlar.” ifadelerini kullandı.

DEM Parti, Ağrı merkez ve Taşlıçay ilçelerinde taşıma seçmenler bulunduğunu tespit etmişti. 90 bin 838 seçmenin bulunduğu ve HDP’nin 2019 yerel seçimlerinde 8 bin 559 oyla belediyeyi kaybettiği Ağrı’ya, 7 bin 104 seçmenin taşındığı saptandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version