Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bağlar Mahallesi’nde halk, DEM Parti’yle yürüdü


ÊLIH – Seçim çalışmaları kapsamında Bağlar Mahallesi’ni ziyaret eden DEM Parti’yi büyük coşkuyla karşılayan yurttaşlar, partililerle birlikte yürüyüş düzenledi.  

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Êlih İl Örgütü, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk’ün katılımı ile seçim çalışmaları gerçekleştirdi.   DEM Parti Êlih Milletvekilli Zeynep Oduncu,  Êlih Belediyesi Eşbaşkan Adayı Gülistan Sönük ve partililer gün içinde Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Burada sıcak karşılanan heyet, seçim broşürleri dağıtarak, sanayi esnafı ile sohbet etti.  

 

DEM Parti Gençlik Meclisi ise Girêsîra Beldesi’nde halkla bir araya geldi. Burada gençler sık sık, “Bijî berxwedana zîndanan” sloganı attı. 

 

MAHALLE ZİYARETİ YÜRÜYÜŞE DÖNÜŞTÜ 

 

Akşam saatlerinde aynı heyet bu sefer mahallelerde ziyaretlerde bulundu. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan heyet, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Bağlar Mahallesinde yurttaşlar zılgıt, alkış ve sloganlar ile karşıladıkları heyet ile birlikte yürüdü. Kitle her geçen dakika artarken burada “Direne direne kazanacağız”, “Bijî berxwedana zîndanan”, “AKP halka hesap verecek”, “Kayyımlar gidecek halklar gelecek” ve “Jin jiyan azadî” sloganları atıldı.

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version