Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li belediye sokakta emeklilerden isim topladı: Seçimi kazanırsak 2 bin TL’lik alışeriş kartı vereceğiz!

AKP’li belediye sokakta emeklilerden isim topladı: Seçimi kazanırsak 2 bin TL’lik alışeriş kartı vereceğiz!


İstanbul Sancaktepe’nin AKP’li Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, seçime iki gün kala ‘ilginç’ bir faaliyete imza attı. Sancaktepe Belediyesi, emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı dağıtımı için sokakta isim topladı. Ancak emeklilere alışveriş kartının, seçimin kazanılması halinde dağıtılacağı belirtildi.

AKP açısından Sancaktepe’de de 31 Mart’ta sorun olabileceği konuşuluyor. İddiaya göre CHP Sancaktepe’de sürpriz yapabilir. Söz konusu ihtimal AKP’li Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü harekete geçirti. Döğüncü, seçim rüşvetine sarıldı. AKP’li belediye, emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı dağıtımı için sokakta vatandaşlardan isim topladı. Yüzlerce ’emekli’ seçim sonrası 2 bin TL yardım alabilmek için saatlerde sırada bekleyip, isim yazdırdı. 2 bin TL’lik kartın dağıtımı ise şarta bağlandı. Buna göre emeklilere alışveriş kartı seçimin kazanılması halinde dağıtılacak.

Şeyma Döğüncü

Sancaktepe, 2009 yılından beri AKP’li belediyeler tarafından yönetiliyor. Mevcut Belediye Başkanı Şeyma Döğücü 2019’daki seçimi yüzde 49.89 oy oranıyla kazanmıştı. CHP’nin oy oranı ise 47.2 olmuştu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version