Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li belediye, Ramazan kolilerinde tarihi geçmiş ürünleri dağıttı!

AKP’li belediye, Ramazan kolilerinde tarihi geçmiş ürünleri dağıttı!


Ordu’nun AKP’li Kabadüz Belediyesi’nin yurttaşlara Ramazan ayı için yardım kolisi dağıtıldı. Kolilerin içerisindeki ürünlerin ise son kullanma tarihlerinin geçtiği ortaya çıktı. Belediye Başkanı Yener Kaya, yardım kolilerini kendilerinin dağıtmadığını iddia etti. Kaya, “Biz bu kolileri dağıtmadık. Birileri bizi yıpratmaya çalışıyor.” dedi. Yardım kolilerinin ulaştığı 2 aile ise ürünlerin belediye personelleri tarafından kendilerine teslim edildiğini doğruladı.

Ordu’nun AKP’li Kabadüz Belediyesi’nde belediye başkanı Yener Kaya adına Ramazan için evlere yardım kolileri dağıtıldı. Birgün’ün haberine göre vatandaşlar, gelen yardım kolilerini açtıklarında ise içerisindeki ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçtiği fark etti.

Vatandaşlardan gelen görüntülerde kolilerin içerisinde bulunan kahvelerin son tüketim tarihlerinin 5 Ocak 2024’te bittiği görülüyor. Söz konusu kolilerde bulunan diğer ürünler arasındaki irmiklerin tüketim tarihinin 20 Aralık 2023’te geçtiği gözlemlenirken yurttaşlara verilen unların ise 8 Ocak 2024’te son kullanım tarihlerinin bittiği fotoğraflara yansıdı.

Belediye Başkanı Kaya, yardım kolilerini kendilerinin dağıtmadığını iddia ederek konuyu yalanladı. Kaya, “Biz bu kolileri dağıtmadık. Birileri bizi yıpratmaya çalışıyor.” dedi. “Yardım kolilerini Kabadüz AKP teşkilatı mı dağıttı?” sorusu üzerine ise Kaya, “Ben partinin dağıtıp dağıtmadığını bilemem!” yanıtını verdi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version