Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

44 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı

44 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı


44 ilde düzenlenen ‘Narkoçelik-9’ operasyonlarında 434 şüphelinin yakalanırken 1 ton 43 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde; İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Ankara, Şırnak, Tekirdağ, Malatya, Isparta, Sakarya, Gaziantep, Antalya, Balıkesir, Bursa, Adana, Konya, Mersin, Kocaeli, Diyarbakır, Kırşehir, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Van, İstanbul, Aksaray, Aydın, Batman, Muğla, Afyonkarahisar, Kayseri, Eskişehir, Ordu, Adıyaman, Erzincan, Karaman, Kırklareli, Amasya, Hatay, Kütahya, Rize, Zonguldak, Bingöl, Hakkari, Çanakkale’de uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik ‘Narkoçelik-9’ operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Yerlikaya, “Operasyonlarda 1 ton 43 kilo uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı” ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 4️⃣1️⃣ İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 1️⃣2️⃣ İlde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-9” Operasyonlarında;
1️⃣ Ton 4️⃣3️⃣ Kg Uyuşturucu Madde ve
3️⃣8️⃣7️⃣ Bin… pic.twitter.com/JbMZsXIo50

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 28, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version