Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

TUTUNANLAR | “Anne! Osman’a söyler misin, yanıma oturabilir mi?”

TUTUNANLAR | “Anne! Osman’a söyler misin, yanıma oturabilir mi?”


YouTube’de yayınlanan ‘Tutunanlar’ın bu haftaki konuğu İsveç’e zorunlu göç yapmak zorunda kalan Dr. Ayça Güler oldu… Meriç üzerinden vatanını terk etmek zorunda kaldığını anlatan Güler, üniversite sınavında ilk 1.000’e girdiğini anlatıyor. Güler, “Fedakar bir hocamız vardı. Kendi çocuklarından çok bizi düşünüyordu. Hacettepe Tıp’ı kazandım.” diyor. Oğulları Numan doğduktan sonra kendisi gibi doktor olan eşi Osman Kadir Güler’in tutuklandığını anlatan Güler, “Eşim çıktı, oğlumuz o kadar mutlu oldu ki ama bir yandan da babasına ‘baba’ diyemedi… Arabaya bindik, gideceğiz yanıma geldi ve kulağıma, “Anne Osman’a söyleyebilir misin benim yanıma oturabilir mi?” dedi. Sonra eve geldik, ‘İyi doğdun baba’ diyerek kaç gün boyunca babasına sarıldı…” ifadelerini kullanıyor.

Doktor Ayça Güler, anne ve babasıyla birlikte görülüyor. Süreçte kansere yakalanan babası, geçtiğimiz yıllarda vefat etimiş.

Dr. Ayça Güler’in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIPutin: Türkiye enerjide en güvenilir ortağımızSONRAKİ YAZIMADEN FACİASI | Bakan Bayraktar ‘sabır’ istedi: Allah’ın yüzümüze bakmasına ihtiyacımız var

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version