Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tayyip Erdoğan, Çağlayan saldırısını da muhalefete bağladı: Teröristlerin hamisi CHP’dir

Tayyip Erdoğan, Çağlayan saldırısını da muhalefete bağladı: Teröristlerin hamisi CHP’dir


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Çağlayan’da İstanbul Adliyesi’nde yaşanan silahlı saldırıyı da muhalefete bağladı. Erdoğan, “Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP’dir. Özgür Efendi, bu örgütün siyasi örgütün elebaşına genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bizzat selam gönderdi.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’da partisinin İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.Erdoğan’ın konuşmasından bazı bölümler şöyle:

Yıl sonuna kadar 200 bin konut sözü

Sakın oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak geldik. 21 senedir hep hizmet verdik ve vermeye devam edeceğiz. Yıl sonuna kadar deprem bölgesinde 200 bin konutun teslimini tamamlayacağız. Hepimiz beşeriz. Elbette eksiklerimiz hatta hatalarımız çıkabilir. Ama şehrimize kazandıklarımızı kimse inkar edemez. Herkes siyasetçi olabilir ama devletçi olamaz.

Türkiye ne zaman gelişme, kalkınma ve büyüme hızını artırsa hemen kirli senaryolar devreye giriyor. PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin harekete geçirilmesi bu oyunun bir parçasıydı. Bölgemizi karıştırmak için kurulan proje DEAŞ’ın üzerimize salınması bu oyunun bir parçasıydı.

Tüm bu süreçte milletimiz en büyük sınamalarını alnının akıyla verirken, siyaset kurumunun muhalefet tarafı kelimenin tam anlamıyla sınıfta kalmıştır. Hiç şüphesiz burada birinci derecede sorumluluk CHP’ye aittir.

Özgür efendi, kongre kürsüsünden selam gönderdi

CHP’nin yöneticileri lafa gelince Cumhuriyet’in kurucu partisi olmaktan dem vururlar. İşlerine geldikçe Cumhuriyetimizin banisini istismar ederler. Gerçekte uzunca bir süredir ülkenin ve milletin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşımaktan, beşinci kol operasyonlarına alet olmaktan geri durmazlar. Bu parti ülkemize yönelik bir toplumsal kaos operasyonu olan Gezi olaylarına sahip çıktı.

CHP siyasi mihengini kaybetmiş, yörüngeden savrulan bir partiye dönüşmüştür. Türkiye üzerinde hesabı olan herkesin kullanabileceği bir aparat haline gelen CHP’nin durumu, İstanbul’daki son terör saldırısıyla ortaya çıkmıştır. Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir.

Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. CHP yöneticilerinden bazıları eylemi yapan teröristleri savunmak için Meclis’e verdikleri soru önergeleri bile var. CHP güdümündeki medya kuruluşlarının terör örgütlerinin bültenine dönen içler acısı halini saymıyorum bile.

Demirtaş’a yüklendi: 4 duvar arasında siyasetçilik oynuyor

Bu parti uzunca bir süredir PKK’nın siyasi uzantılarıyla yoldaşlık yapıyor. İktidara gelebileceklerini zannediyorlar. Halbuki terör örgütleri de iç ve dış uzantıları da CHP’yi koçbaşı olarak kullanmaktadır. Siyasette rotasını kaybeden CHP, Türkiye’ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı olmuştur. Asıl suç siyasi kariyerleri uğruna kendini kullandıran CHP yönetimidir.

Dört duvar arasında kendince siyasetçilik oynuyor. CHP’nin girdiği bu yolun ne kendisi ne demokrasimiz için hayırlı olmadığı ortadadır. CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Bizim temennimiz bu sürecin sonunda CHP’nin mevcut halinden kurtularak Türk demokrasisine yakışır bir muhalefet partisine dönüşmesidir.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version