Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Serdar Dursun, Fenerbahçe’ye geri döndü

Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe, eski golcüsü Serdar Dursun ile anlaşma sağladı.

TRT Spor‘un haberine göre, Fatih Karagümrük’ün sözleşmesini feshettiği Serdar Dursun, yaklaşık 6 aylık aranın ardından Fenerbahçe formasına yeniden kavuşuyor.

1,5 yıllık sözleşme imzalanacak

Serdar, dün Fatih Karagümrük’teki takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve antrenmana çıkmadı. Tecrübeli oyuncuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe performansı nasıldı?

Fenerbahçe’nin 2021-22 sezonun başında Alman ekibi Darmstadt 98’den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki forvet, sarı lacivertli formayı 64 maçta giydi. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 19 gol ve 9 asistlik katkı yaptı. Serdar, Fenerbahçe’de Türkiye Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

Devre arası transferleri

Devre arasında geçtiğimiz günlerde Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü‘yü renklerine bağlayan sarı-laciverliler, böylelikle hücum hattına da takviye yapmış oldu.

h Karagümrük’ün sözleşmesini feshettiği Serdar Dursun, yaklaşık 6 aylık aranın ardından Fenerbahçe formasına yeniden kavuşFatih Karagümrük’ün sözleşmesini feshettiği Serdar Dursun, yaklaşık 6 aylık aranın ardından Fenerbahçe formasına yeniden kavuş

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version