Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Oyuncu Damla Ersubaşı: Eski eşimden şiddet gördüm


(Serbest Görüş) – Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu Haber Bahane programına katılan Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser tarafından aldatıldığını ve şiddete maruz kaldığını açıkladı. Programda özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, erken yaşta evlendiği için pişman olduğunu söyledi.

Subaşı yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. Konuşup düzeltemediğimiz şeyler oldu. Beni aldattı ve yakaladım. İhaneti kendisi de kabul etmişti. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendiğimde yıkılmıştım. Doğuma girerken, hep ne yapacağımı düşündüm. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his. Bana şiddet uyguladığında ben ne yaptım diye düşündüm. Çok zordu… Çocuklarımın babası olduğu için, eski eşimin yaptıklarını affetmiştim. Benim yanlışlarım ve hatalarım oldu ama hiçbir zaman çocuklarıma ve eşime zarar verecek bir şey yapmadım.”

Oyuncu Damla Ersubaşı geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bir dönem yasaklı maddeye düştüm. Parayı kumarda, yasaklı madde de harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser’in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı” sözlerine yer vermişti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version