Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Lütfü Savaş: Beni protesto edenlerin kim olduğunu biliyoruz


HATAY – Hatay’da 10 yıldır belediye başkanlığını sürdüren Lütfü Savaş, deprem anması sırasında kendisine karşı yükselen sesleri “Protesto edenlerin kim olduğunu biliyoruz” diyerek adaylıktan çekilmeyeceğini söyledi. 

 

Mereş merkezli depremlerde en çok yıkıma uğrayan ve en çok can kaybının yaşandığı Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeniden Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı gösterdiği Lütfü Savaş, kendisine karşı yükselen protestolara meydan okudu. Mart 2009 yılında Antakya Belediyesi Başkanı seçilen ve Mart 2014’te de Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Savaş, yıkımdan dolayı sorumluluğunu kabul etmedi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Savaş, adaylıktan geri çekilmeyeceğini belirtti. 

 

‘İMAR RANTINA İZİN VERMEYECEĞİM’

 

10 yıldır başkan olan Savaş, “Hatay’da imar rantına izin vermeyeceğimi herkesle paylaşmak istiyorum. Sonuç itibariyle korkmayacağım, sinmeyeceğim, yılmayacağım. Hatay bizim canımız” dedi.

 

‘KİMLER OLDUĞUNU BİLİYORUZ’ 

 

Kendisine yönelik protestolara dair konuşan Savaş, “Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Beni protesto edenlerin kim olduğunu biliyoruz” diye konuştu. 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version