Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Karamollaoğlu: Tayyip Erdoğan, 2006 yılında Erbakan hocayı hapse attırmak istedi

Temel Karamollaoğlu: Talimatla ekonomiyi dizayn edeceklerini zannediyorlar


Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Necmettin Erbakan’ı hapse attırmak için evini polislerle kuşattığını ilk kez açıkladı. KRT Televizyonu’nda katıldığı bir programda konuşan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“AK Parti, Erbakan hocaya karşı çıktı hayattayken. Bunu unutmayın. ABD’den dönerken Erdoğan, ‘BOP’un eşbaşkanıyım’ diyerek geldi. Daha sonra, Erbakan 2006 yılında hapse mahkum olduğunda polisle evine kuşattırdı, hapse attırmak için büyük bir gayretin içine girdi. Çünkü mahkum olmuştu. Onu ilzam etmek, kötü göstermek için hapse attıracaktı. Evi kuşatıldı. O zaman Kalyoncu, bizim eski il başkanımız. Tayyip Bey’e gitti ve ‘Bunu yaparsan ben seni siyaseten yaşatmam’ dedi. Bunun üzerine ceza ev hapsine çevrildi. Ardından da Abdullah Gül bey cumhurbaşkanı olduktan kısa bir süre sonra Erbakan hocamızın affını kendisi gerçekleştirdi. Erbakan hoca siyasi hayata Abdullah Gül beyin bu affıyla kavuştu. 2010 yılındaki seçimlerde de Saadet Partisi’nin genel başkanı oldu.”

🔴 Temel Karamollaoğlu: Tayyip Erdoğan, 2006 yılında Erbakan hocayı hapse attırmak istedi https://t.co/d7nyfYAnfr https://t.co/H22sjr7MEv pic.twitter.com/h6bgBl6sQh

— Tr724 (@Tr724) February 23, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version